День Захисника України

2017-10-13

СВЯТО МУЖНОСТІ Й ВІДВАГИ

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

В п’ятницю, 13 жовтня у Вовчківському НВО відбувся виховний захід національно-патріотичного напрямку «Згадаймо славу ту , що в пісню перейшла». В школу завітали гості-прикордонники. Начальник відділу прикордонної служби «Млачівка» майор Дичук Сергій Петрович та заступник начальника відділу прикордонної служби «Млачівка» по роботі з персоналом, старший лейтенант Шматлай Данило Миколайович. Сергій Петрович привітав всіх присутніх з святом, зробив невеличкий екскурс в історію виникнення свята, розповів про особливості роботи прикордонної служби, підписав і подарував навчальному закладу цікаву книжку. Та найбільш захопливим моментом цієї зустрічі став майстер-клас з розбирання та складання зброї. Діти з захоплення дивилися, а потім мали можливість самі роздивитися зброю. Задоволенню не було меж. Свято готувала класний керівник 8 класу Моріна Руслана Миколаївна, яка разом з своїми учнями теж підготували подарунок на згадку про зустріч у нашій школі прикордонникам – це своєрідний символ-оберіг. Діти залишились задоволенні такою зустріччю, гості маю надію також.

Та відзначення дня Захисника на цьому не завершилося, після уроків у приміщенні спортзалу Руслана Миколаївна підготувала козацькі забави. А почалося все з сценки «Дівчата в армії» (дівчат зіграли Ковальська Аліна та Мухоїд Яна М.). Далі сформували дві команди. Команда «Козаки» (Брик П., Петровський А., Каленський О., Павленко П., Матушевський Д., Ковба Д,. Голубенко А., Брик К.) та команда «Бадмінтон» (Давидюк А., Головаха А., Ткаченко Д., Постолати Є.,Круковський В., Вересенко О., Юзепчук А.). Учасники змагалися в численних конкурсах, естафетах: «Хто швидше», «Пліч-о-піч із товаришем», «Як козаки картоплю саджали», «Як козаки через річку переправлялися», «Як козаки розважалися», «Як козаки гуртувалися» та інші. В запеклій боротьбі за перше місце, перемогу здобула команда «Козаки». Всі отримали масу задоволення та солодку винагороду за перемогу та за активну участь.

/Files/images/PA130497.JPG

/Files/images/PA130494.JPG

/Files/images/PA130487.JPG

/Files/images/PA130490.JPG

/Files/images/PA130483.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi