Школа запрошує на зустріч

2017-09-13

Школа запрошує на зустріч

Ось і пролунав знову над Україною Вересень, сповістивши і дорослих, і дітей, що їх чекає школа. Хтось вперше переступив поріг, а хтось уже на порозі дорослого життя.

Наше Вовчківське НВО також радісно відкрило двері у світ знань. Цей рік для нас особливий. Ми 30 вересня будемо святкувати ювілейні дати.

Дуже давно, 115 років тому, у с.Вовчків було засноване двокласне училище. 65 років пройшло з того часу, як у селі з’явилася середня школа, а вже 45 років приміщення нинішньої школи (а зараз НВО) зустрічає малюків і проводжає у життя своїх уже дорослих людей. Не одне покоління пам’ятає свій перший урок, коли несміливими неумійками увійшли за своєю учителькою в клас, як училися безшумно сидіти і вставати із-за парт. І, мабуть, у серці кожного випускника по-своєму дзвенить мелодія останнього дзвоника чи не все життя. Тут навчилися любити рідний край, цінувати батька, матір і вчителів, тих, хто віддав свою турботу і тепло свого серця, оберігати від усіх життєвих негараздів. Школа і сьогодні пам’ятає і любить своїх учнів, завжди чекає на своєму порозі.

Тож 30 вересня об 11 годині чекаємо всіх випускників на нашому ювілеї.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi